Actualitat

CATEGORIES

Noticias
20 abril 2009

Jornada:La Banca Ètica, Confiança en temps de Crisi»

El proper divendres 24 d’abril al Saló d’Actes de la Fundació Once a Madrid (C / Sebastián Herrera 15) tindrà lloc la jornada "La BANCA ÈTICA, Confiança en temps de Crisi" organitzada per SETEM i gratuïta prèvia inscripció. Tens dues oportunitats per a participar: al matí, de 10:00 a 14:00 h, o per la tarda de 18:00 a 21:00 h.

En aquesta jornada SETEM vol apropar-nos a una alternativa real i sostenible: el Projecte Fiare. En aquesta etapa de crisi internacional molta gent coincideix en la necessitat d’un canvi en el sistema financer. Un canvi en el qual tots juguem un paper important a l’hora de triar on dipositem els nostres estalvis i què es finança amb els nostres diners.

El Projecte Fiare, és una entitat de banca alternativa i responsable i ofereix productes amb una triple rendibilitat: social, mediambiental i econòmica. Fiare permet als seus clients triar el destí social dels seus dipòsits i seguir el curs de les seves inversions. Recull l’estalvi de persones i organitzacions i ho inverteix en projectes socials, en països del Sud i del Nord, segons principis d’economia solidària, participació activa i total transparència.

Entre 2009 i 2011, Fiare té com a objectiu independitzar-se de la Banca Poppolare Etica italiana i recollir més de cinc milions d’euros de capital social, arribant a una base social de més de deu mil persones i organitzacions socials que conformaran i seran amos de la futura cooperativa.

Per participar en la jornada "La BANCA ÈTICA, Confiança en temps de Crisis" només has d’inscriure’t enviant un mail a mhooper@setem.org o trucant al telèfon 915 499 128.

Més informació sobre la jornada:

Visita la web de Fiare

Visita la web de SETEM-Finances Ètiques