Actualitat

CATEGORIES

Notícies
7 octubre 2008

Construint la banca ètica europea

Els passats dies 15 i 16 de setembre, un grup de representants de les xarxes que estan construint el Projecte FIARE a tot l’estat espanyol, van visitar la seu central de Banca Popolare Etica a Padova. Són les personar que formen part de la Plataforma estatal del projecte. Un grup d’onze persones de les associacions territorials de Catalunya, Euskadi, Madrid, Navarra i València, juntament amb representants de COOP57.

p9160088.jpgDurant la visita, van poder conèixer més profundament com funciona la Banca Popolare Etica, no solament en el que fa referència a l’operativa financera, sinó, sobre tot, en els aspectes relacionats amb la construcció social i política del projecte. El dilluns 15 van visitar una oficina oberta al públic i els diferents departaments, i el dimarts dia 16 van tenir diferents reunions amb el Consell d’Administració, el Comitè d’Ètica i la Fundació Cultural de la BpE.

 En aquestes reunions van conèixer en profunditat el projecte de la Banca Popolare Etica i parlar amb ells sobre la Cooperativa Europea que estan impulsant i on estan molt interessats que en formi part el Projecte FIARE i altres entitats de banca ètica europea