Actualitat

CATEGORIES

Notícies
15 desembre 2016

Participa a la Install Party d’alternatives solidàries el 17 i 27 de desembre

Aquest desembre se celebra la II Fira de Consum Responsable de Barcelona, a Plaça Catalunya. Des de la Campanya Som Comerç Just i Banca Ètica organitzem una Install Party d’Alternatives el dissabte 17 i el dimarts 27, amb el lema “Desconneca’t del Capitalisme, instal·lat les alternatives”, des d’on us oferim l’oportunitat de passar-vos a diversos serveis de l’Economia Solidària de forma àgil.

Com a consumidores, allò que triem afavoreix un model econòmic i social o un altre. Ara tenim opcions per canviar les coses: la Install Party comptarà amb la participació de Som Energia (llum), Eticom-Som Connexió i Fairphone (telefonia), Fiare i Oikocrèdit (finances ètiques), La Directa (informació), eXO-Guifi.net i Reutilitza.cat (informàtica i internet), mésOpcions (altres serveis). Membres d’aquestes alternatives assessoraran els participants i ajudaran a fer la tramitació online dels serveis que et vulguis “instal·lar”. En una hora com a màxim podràs fer tot el recorregut: entrar “connectat al capitalisme” i sortir amb les alternatives instal·lades.

Trobareu la Install Party a l’“Espai Tribuna” de la Fira de Consum Responsable de Barcelona a la Plaça Catalunya en els següents horaris: dissabte 17 d’11h a 15h i de 16h a 20:30h i dimarts 27 de 16h a 20:30h.

QUÈ CAL PORTAR?

– Dades bancàries i un document que acrediti la titularitat del compte.

– L’última factura de llum o telèfon

desc