Actualitat

CATEGORIES

News
21 July 2009

Triodos Bank i la Generalitat signen un conveni de col·laboració

Triodos Bank i la Generalitat signen un conveni de col•laboració per donar suport als Centres Especials d’Ocupació de Catalunya 

signatura_conveni_triodos-gene_090720.jpg20 de juliol de 2009 .- El director territorial de Triodos Bank per a Catalunya i Balears, Joan Melé, i la consellera de Treball de la Generalitat, Mar Serna, han signat amb el Departament de Treball un conveni de col•laboració per finançar i donar suport als Centres Especials d’Ocupació de Catalunya.

L’objectiu del conveni és ajudar a finançar els projectes de les empreses del mercat protegit de treball i així poder contribuir tant al seu desenvolupament econòmic i sostenible, com al manteniment i creació de llocs de treball en el sector. D’aquesta manera, es facilitarà l’autonomia i la millor qualitat de vida de les persones amb discapacitat i malaltia mental.

El director territorial de Triodos Bank per a Catalunya i Balears, Joan Melé, va expressar la seva "satisfacció" per la signatura del conveni amb la Generalitat, ja que "és molt important", no només per al propi sector, sinó perquè "marca un canvi en com orientar l’economia del futur ". "L’economia del futur ha d’anar orientada cap a la consciència, per sobre dels beneficis", va assegurar.

Per la seva banda, la consellera de Treball de la Generalitat, Mar Serna, va destacar la importància del conveni "en aquests moments actuals de crisi econòmica", en els que s’estan veient afectades totes les empreses, incloses els centres especials d’ocupació, que asseguren un treball remunerat a persones amb qualsevol tipus de discapacitat o en risc d’exclusió social. La consellera va lamentar que aquests centres "estan en uns moments difícils".

En aquesta línia, Serna va elogiar la tasca de Triodos Bank i va assegurar que les ajudes que ofereix són "una bona oportunitat" perquè els centres especials d’ocupació puguin desenvolupar els seus projectes. Al respecte, Melé va afirmar que "si se’ls ajuda es pot aconseguir beneficis perquè són centres productius i són viables econòmicament".

Noticia publicada a www.triodos.es