Actualitat

CATEGORIES

News
19 June 2012

Banca Ètica guanya el premi al millor espot al Publifestival 2012

L’anunci creat per a FETS és un exemple de publicitat social


FETS, finançament ètic i solidari, promotor de la Banca Ètica, ha recollit el premi de la categoria spot de cine/TV del VI Festival Internacional de Publicitat Social, Publifestival 2012. El certamen ha tingut lloc aquest cap de setmana i ha distingit la feina de diferents entitats que han presentat diverses campanyes i  projectes socials.
 
“Guanyar un premi sempre és gratificant i més quan es presenta un projecte social en benefici de les persones”, afirma Carles Sanabre director de Sanabre Comunica, l’agència de comunicació creadora de l’espot. El premi no és només un reconeixement a la feina feta sinó un orgull per FETS i la Banca Ètica ja que el Festival pot servir d’aparador d’un projecte ètic orientat a aconseguir un sistema financer i una societat més justos.


 

La Banca Ètica és una alternativa a la banca tradicional que ofereix valor afegit finançant projectes solidaris. Es regeix en la transparència i en l’ús responsable dels diners. Amb això la societat, crítica amb la banca tradicional, podrà ser conscient d’on s’inverteixen realment els seus estalvis. Concursos com Publifestival ajuden a  compartir amb la societat que un altre tipus de banca és possible.
 
El Festival s’ha celebrat a Barcelona al CaixaFòrum i ha comptat amb una gran participació. Es tracta d’un certamen que premia les accions de caire social, és a dir el Marketing o Publicitat Social, dutes a terme tan per ONGs, empreses i agències de publicitat involucrades en projectes en benefici de la societat. El jurat ha estat presidit per Marçal Moliné i format per Concha Wert, Ricardo Pérez, Carlos Rubio, Bettina Farreras, Sergio Rodríguez, Alfonso Pena i Enric Company, tots ells professionals del món de la comunicació.